Massage

Inschrijfformulier

Via het formulier op deze pagina kan jij je geheel online inschrijven voor alle examens van de ESPO.

Privacy

Jouw gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij beloven zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om te gaan en deze alleen te gebruiken voor het doel waarvoor deze bestemd zijn. Hoe wij hier precies mee omgaan kun je lezen in onze privacyverklaring.

Sluitingsdatum

In verband met het indelen voor de praktijkexamens werken wij met een sluitingsdatum. Tot deze datum is inschrijven voor het praktijkexamenmoment mogelijk. Deze datum geldt ook voor de theorie-examens. Dit betekent dat de theorie-examens uiterlijk op de sluitingsdatum behaald moeten zijn om deel te kunnen nemen aan het daaropvolgende praktijkexamenmoment. De sluitingsdata zijn te vinden onder Examens bij de betreffende opleiding.

Theorie-examens

Alle theorie-examens worden i.s.m. Eureka Examens gedecentraliseerd afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Je kiest hiervoor zelf een locatie, datum en tijdstip. Na afloop van het examen zie je het resultaat direct op het scherm.

Persoonlijk account

Na het inschrijven heb je automatisch een persoonlijk account. De inloggegevens hiervan staan in de bevestigingsmail van inschrijving voor de examens. In dit account is het mogelijk om het examen tot 14 dagen voor aanvang gratis om te boeken en je kunt hier na afloop de resultaten van de theorie-examens terugvinden.

Praktijkexamens

Alle praktijkexamens worden gecentraliseerd afgenomen in Sliedrecht. Waar toepasselijk kan pas aan een praktijkexamen worden deelgenomen nadat alle theoretische examenonderdelen met succes zijn afgerond. Het is raadzaam om tijdig in te schrijven voor het praktijkexamen. Deze inschrijving blijft gereserveerd voor het eerste moment waarop praktijkexamen gedaan kan worden, na het behalen van de theorie. Kandidaten worden door de ESPO ingedeeld op de aangegeven data, het is niet mogelijk om zelf een datum te kiezen.

Examenpaketten en vakkencombinaties

Bij een aantal diploma's bestaat er de mogelijkheid om in te schrijven voor een examenpakket of vakkencombinatie; tegen een gereduceerd tarief. Hierop zijn een aantal restricties/voorwaarden van toepassing:

  • Bij een examenpakket of vakkencombinatie kan slechts één toetsingmoment worden gekozen, voor alle gerelateerde theorie-examens.
  • Een examenpakket is - waar dit van toepassing is - inclusief het praktijkexamen.

Houd bij het inschrijven voor de examens rekening met de sluitingsdatum!

Meer informatie over de toetsingslocaties van Eureka Examens vindt u hier.

Annuleringsverzekering

Het wijzigen van een theorie examenmoment naar een andere datum, tijdstip of Test Center is gratis mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van het gekozen examenmoment. Wijzigingen kunnen worden doorgevoerd in het persoonlijke account van de boekingsmodule. Na het inschrijven heeft de kandidaat automatisch een persoonlijk account. De link naar dit account staat in de bevestigingsmail.

Bij het niet deelnemen aan een examen(onderdeel) zal er geen restitutie van gelden plaatsvinden. Ook is het niet mogelijk om, zonder extra kosten, een gemist examen(onderdeel) op een later tijdstip in te halen. Hiervoor dient u een annuleringsverzekering af te sluiten tegen 5 % van de boekingskosten.

Deze annuleringsverzekering houdt in dat het aangemelde examen (na de gratis omboekperiode) in de periode van 14 dagen tot aan het examenmoment éénmalig kan worden doorgeschoven, uitgesteld of in zijn geheel worden geannuleerd. Dit echter uitsluitend bij aantoonbare overmachtsituaties, ter beoordeling aan de ESPO. Hieronder vallen bij voorbaat niet: vakantie, werkverplichting, jubileum, huwelijk, verjaardag, slechte examenvoorbereiding, etc.

 

Startpagina

Beeldmerk

Contact

Downloads

Dyslexie

Missie en Visie

Partners

Privacyverklaring

Reanimatie/AED

Vrijstellingen

Examens

Lymfetherapie

Massage

Massagetherapie

Sportmassage

Sporttherapie

Stoelmassage

Leefstijlcoach

Wellnessmassage

Inschrijfformulier

Winkel

Winkelmandje

Examentraining

Inloggen

Registreren