Vrijstellingen

Ten aanzien van de theorievakken voor de massageopleidingen zijn er voor de vakken anatomie, fysiologie, de theorie van de massage en de theorie van de sportverzorging beperkt vrijstellingen mogelijk.

Theorie

Behaalde theoriecijfers bij een andere exameninstantie, het NGS of het NESPG, geven vrijstelling, indien een schriftelijke verklaring en een cijferlijst van de examinerende instantie kunnen worden getoond, waaruit blijkt dat bovengenoemde vakken met een voldoende zijn afgesloten. De verklaring en de cijferlijst mogen niet ouder zijn dan vijf jaar. Hierna dient er voor alle theorievakken opnieuw examen gedaan te worden.

Praktijk

Ten aanzien van de praktijkexamens worden er door de ESPO geen vrijstellingen gegeven.

Leefstijlcoach

Ten aanzien van de theorie- en praktijkvakken van de opleiding leefstijlcoach worden er geen vrijstellingen verleend. Een uitzondering zou het praktijkvak fysieke activiteit kunnen zijn. Deze vrijstelling moet bij de ESPO worden aangevraagd.

 

Startpagina

Beeldmerk

Contact

Downloads

Dyslexie

Missie en Visie

Partners

Privacyverklaring

Reanimatie/AED

Vrijstellingen

Examens

Lymfetherapie

Massage

Massagetherapie

Sportmassage

Sporttherapie

Stoelmassage

Leefstijlcoach

Wellnessmassage

Inschrijfformulier

Winkel

Winkelmandje

Examentraining

Inloggen

Registreren

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren