Reanimatie/AED

Om een ESPO-diploma te kunnen ontvangen dient een kandidaat in het bezit te zijn van een geldig certificaat/diploma m.b.t. reanimatie/AED (inclusief levensreddende handelingen). De kandidaat dient het betreffende certificaat/diploma bij voorkeur voorafgaand aan het praktijkexamen, maar uiterlijk vóór de uitreiking van het diploma te kunnen overleggen.

Oranje Kruis, Nederlandse Hartstichting, NRR

Reanimatie/AED kan een onderdeel zijn van een eerder gevolgde cursus/opleiding. Geaccepteerd worden o.a. een EHBO-diploma van het Oranje Kruis en een reanimatiecursus van de Nederlandse Hartstichting. Een diploma, certificaat of verklaring van een erkende NRR-instructuur is ook acceptabel indien de bewoordingen 'reanimatie' en 'AED', evenals het NRR-nummer van de instructeur hierop vermeld worden.

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Vanuit het bedrijfsleven voldoen het BHV-deelcertificaat spoedeisende eerste hulp, het BHV-certificaat eerste hulp (spoedeisend en niet-spoedeisend) of het BHV-diploma eerste hulp, brand en ontruiming. Op andere BHV-bewijzen dienen de bewoordingen 'reanimatie' en 'AED' vermeld te worden.

 

Startpagina

Beeldmerk

Contact

Downloads

Dyslexie

Missie en Visie

Partners

Privacyverklaring

Reanimatie/AED

Vrijstellingen

Examens

Lymfetherapie

Massage

Massagetherapie

Sportmassage

Sporttherapie

Stoelmassage

Leefstijlcoach

Wellnessmassage

Inschrijfformulier

Winkel

Winkelmandje

Examentraining

Inloggen

Registreren

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren