Examentraining

Met het door de ESPO ontwikkelde online-examentrainingsprogramma kunnen kandidaten de theorie-examens van de opleidingen sportmassage, massage en wellnessmassage per onderdeel interactief oefenen.

Oefenexamens zijn een zeer bruikbaar instrument om de examenvaardigheid te testen en te vergroten. Een oefenexamen wordt willekeurig samengesteld uit het officiële ESPO-vragenbestand en kent een tijdslimiet zoals deze ook bij het echte examen van toepassing is. Alle oefenexamens worden na afloop volgens de officiële ESPO-normering gewaardeerd en gecorrigeerd. Tot slot worden de resultaten historisch bijgehouden.

Probeer het gratis!

Het trainingsprogramma is gratis toegankelijk in een demonstratiemodus. Voor volledige toegang is er een vergoeding verschuldigd.

Account

Om het trainingsprogramma te kunnen gebruiken dient u eerst een account aan te maken.

ESPO-examenkandidaten

Voor ESPO-examenkandidaten massage, sportmassage en wellnessmassage is de kostprijs van het trainingsprogramma bij het examengeld inbegrepen. De module wordt automatisch geactiveerd voor de periode van 15 maanden.

Derden

Ons trainingsprogramma is ook uitermate geschikt voor diegenen die ervoor kiezen om bij een andere exameninstantie het examen te doen. Voor slechts € 45,00 krijgt u 15 maanden volledige toegang tot het trainingsprogramma.

Goed voorbereid examen doen

Vergroot uw slagingskans door onze theorie-examens: anatomie, fysiologie, sportverzorging en/of massage onbeperkt online te oefenen.

  • Meer dan 2500 officiële examenvragen
  • Bewaar en bekijk gemaakte examens
  • Beschikbaar voor iedereen
  • Correctie/waardering volgens examennorm
  • Officiële tijdslimieten en 'on-screen' timer
  • Probeer het gratis!

Online oefenexamens anatomie, fysiologie, sportverzorging en massage. Probeer het gratis!

 

Startpagina

Beeldmerk

Contactformulier

Documenten

Dyslexie

Formulieren

Missie en Visie

Partners

Privacyverklaring

Reanimatie/AED

Examens

Lymfetherapie

Massage

Massagetherapie

Sportmassage

Sporttherapie

Stoelmassage

Wellnessmassage

Inschrijfformulier

Winkel

Winkelmandje

Examentraining

Inloggen

Registreren

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren